Cautare

1416 de rezultate pentru "clasament onoare" (3.49 secunde)
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat astazi pentru gandul ca nu impartaseste opiniile critice la adresa lui Ponta, aparute imediat dupa discursul acestuia in Parlament. ... INTERVIUL INTEGRAL CU PRESEDINTELE DE ONOARE AL PSD, ION ILIESCU:
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, este de parere ca pozitia Romaniei fata de aderarea Serbiei la Uniunea Europeana este "agresiva" si ca astfel se strica relatiile cu tara vecina.
un brand in Romania, nu eu am nevoie de PSD, ci PSD-ul are nevoie de mine Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, intr-un interviu difuzat, duminica, de un post de televiziune, ca "Iliescu" este un brand inca in Romania, mentionand ca nu el are nevoie de PSD, ci PSD are nevoie de el si ca cine se asociaza cu el are de castigat.
PDL "isi pierde suflul" Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, vineri, la Palatul Parlamentului, ca exista posibilitatea ca obtinerea majoritatii la Senat de catre opozitie sa conduca si la schimbarea actualei conduceri a institutiei, in prezent detinuta de democrat-liberalul Vasile Blaga.
Ion Iliescu Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat vineri, la Palatul Parlamentului, ca este posibila schimbarea presedintelui Senatului in favoarea Opozitiei, in conditiile in care raportul de forte s-a schimbat in Camera superioara a Parlamentului, potrivit Agerpres.
In plus, este Presedinte de onoare al Societatii Culturale "BANATUL" si Presedinte de onoare al Asociatiei "Gugulanilor"- Timisoara. In prezent este Liderul grupului parlamentar al PSD din Senat.
"Sunt niste provocari si este regretabil ca oficialitatile maghiare se antreneaza in asemenea actiuni" Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, luni, ca declaratiile presedintelui Parlamentului ungar, Laszlo Kover, reprezinta o provocare, fiind vorba despre inhumarea unei persoane pro-fasciste.
Sunt motive pentru suspendarea lui Traian Băsescu, dar nu este un obiectiv al PSD Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, joi, la Targoviste ca sunt motive pentru suspendarea lui Traian Basescu, ca depinde de comportamentul acestuia daca va fi sau nu suspendat, dar ca acesta nu reprezinta un obiectiv al PSD.
Ion Iliescu crede ca PDL a ales neinspirat culoarea verde Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, joi, la Targoviste, ca PDL a ales neinspirat culoarea verde, pentru ca ‘‘in istoria Romaniei verdele a fost culoarea legionarilor, a miscarii celei mai odioase din istoria politica a Romaniei anilor ‘30‘‘.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, considera rezultatul alegerilor locale o reflectare a unei stari de spirit, de respingere a rezultatelor unei guvernari ‘‘care s-a dovedit paguboasa pentru tara‘‘.
Dezamagirea ar fi totala daca cetatenii il voteaza pe Basescu Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, luni, ca, in situatia in care Traian Basescu ar fi votat la referendumul de demitere pentru a-si continua mandatul, aceasta ar inseamna ca USL nu a inteles "starea de spirit a lumii".
Ministrul Apararii Nationale, Corneliu Dobritoiu, a conferit "Emblema de Onoare a Armatei Romaniei". "Este o mare onoare pentru această
Toti de aici erati pionieri, acum 23 de ani Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a rememorat, duminica, la lansarea candidatilor USL din sectorul 3, momentele Revolutiei din 1989 si le-a spus social-democratilor si liberalilor mai tineri ca in urma cu 23 de ani ei erau pionieri.
Un gainar lipsit de onoare basescu iar a delirat intr-o conferinta de presa pe temele lui preferate.
Ion Iliescu migratiile de la PDL la USL Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, nu crede ca este vorba despre o migratie a membrilor democrat-liberali la USL, ci doar "situatii individuale de personalitati", dar a comentat situatia sustinand ca "tentatia fripturistilor e totodeauna la ordinea zilei".
Basescu se agita inutil, vrea sa il ia lumea in seama Referindu-se la Schengen Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat sambata, referindu-se la subiectul Schengen, ca presedintele Traian Basescu se "agita inutil" in incercarea de a fi bagat in seama.
Presedintele Clubului de la Bucuresti, Ion Iliescu, presedinte de onoare al PSD, a facut cu acest prilej un istoric al miscarilor de stanga din perioada 1893 - 2013, punctand momente de referinta precum Revolutia Franceza sau cea a lui Tudor Vladimirescu, dar si fenomene precum dezvoltarea miscarii muncitoresti sau congresul de afirmare a miscarii socialiste din Romania in consonanta cu miscarea europeana.
Este la fel ca intr-o familie, ca intre sot si sotie Fostul presedinte Ion Iliescu, presedinte de onoare al PSD, a comparat marti situatia din ultima perioada din USL, pe marginea desemnarii procurorilor, cu cea dintr-o familie in care apar neintelegeri intre sot si sotie.
Cunoastem o saracire a climatului nostru de partid Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a afirmat marti, la o dezbatere, ca din punctul sau de vedere partidul se confrunta cu ""o saracire"" a climatului sau in special referitor la problemele fundamentale.
Timpul lui Basescu se cam duce Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a sustinut, la Congresul partidului, ca social-democratii trebuie sa dea dovada de maturitate in ceea ce priveste guvernarea, precizand ca "este si Basescu un dat obiectiv al existentei noastre", dar timpul acestuia "se cam duce".
google-analytics.com